• Ελληνικά
  • English
  • Русский

Πολυιατρείο Ορθοπαιδικής Χειρουργικής, Αθλητικών Κακώσεων και Αποκατάστασης

Σημαντική διεθνής αναγνώριση για το Ορθοπαιδικό κέντρο TheMIS και τον συνεργάτη, ορθοπαιδικό χειρουργό κ. Παπακώστα Μανώλη

Σημαντική διεθνής αναγνώριση, στο ξεκίνημα του 2020, για το Ορθοπαιδικό κέντρο TheMIS και τον συνεργάτη, ορθοπαιδικό χειρουργό κ. Παπακώστα Μανώλη, ο οποίος από το νέο έτος εντάσσεται στο χειρουργικό δυναμικό του Aspetar, στη Doha του Qatar, ενός από τα μεγαλύτερα αθλητιατρικά κέντρα του κόσμου.

Η επαγγελματική συνεργασία, τόσο με τη φυσική παρουσία του κ. Παπακώστα όσο και με την διευρυμένη ομάδα του TheMIS Edu, ενισχύεται με την παραγωγή επιστημονικού – ερευνητικού έργου, αλλά και με την ενεργή σύμπραξη, με ορίζοντα το παγκόσμιο κύπελλο ποδοσφαίρου, Mundial 2022.

Η συνεργασία αυτή, έρχεται ως επιβράβευση του συνόλου του έργου του Ορθοπαιδικού Κέντρου TheMIS, το οποίο συνεχίζει δυναμικά με ενθουσιασμό και επαγγελματική ευθύνη την καθημερινή του λειτουργία και ιατρική υποστήριξη προς φορείς, αθλητικούς και μη. Στα πλαίσια αυτά, συνεχίζεται η συνεργασία με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου θα είναι ο ορθοπεδικός Μάκης Παπασούλης, ως φυσική συνέχεια του μηχανισμού που έχει στηθεί στο ποδοσφαιρικό τμήμα και της συνεργασίας με το Ορθοπαιδικό κέντρο TheMis, προκειμένου να εξασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία της ομάδας και η ομαλή τήρηση του πρωτοκόλλου που εφαρμόζεται τις τελευταίες τρεις σεζόν. Παράλληλα η παρουσία του Μ. Παπακώστα στο Aspetar, εγγυάται τη μεταφορά πολύτιμης αθλητιατρικής – χειρουργικής τεχνογνωσίας και την επιτυχία του όλου εγχειρήματος.

https://www.paokfc.gr/nea/20191229-sto-aspetar-o-manolis-papakostas/