• Ελληνικά
  • English
  • Русский

Πολυιατρείο Ορθοπαιδικής Χειρουργικής, Αθλητικών Κακώσεων και Αποκατάστασης

Καλώς ήλθατε στο www.the-mis.gr

To Ιδιωτικό Πολυιατρείο Ορθοπαιδικής Χειρουργικής, Αθλητικών Κακώσεων και Αποκατάστασης (TheMIS) αποτελεί μια κοινή επιστημονική έκφραση μιας ομάδας Ορθοπαιδικών Χειρουργών με ιδιαίτερη ενασχόληση στην ελάχιστη χειρουργική παρεμβατικότητα και στην διαρκή επιστημονική αναζήτηση για νέες τεχνικές και νέες προοπτικές.

Εξάλλου η μαγεία της χειρουργικής τεχνικής είναι χρησιμοποιώντας τα ανατομικά μονοπάτια του ανθρώπινου σώματος, με τα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα να επιτυγχάνεις το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα με το μικρότερο χειρουργικό τραύμα.

Η ονομασία Τhe-MIS προέρχεται από τα αρχικά Thessaloniki Minimally Invasive Surgery και αντίστοιχα το επιστημονικό κέντρο ονομάζεται Τhe-MIS Ορθοπαιδικό κέντρο. Η επιστημονική ομάδα Τhe-MIS δραστηριοποιείται σε όλο σχεδόν το φάσμα της Ορθοπαιδικής και Αθλητιατρικής επιστήμης με κύριους τομείς τις βασικές επιστήμες, την εκπαίδευση, την νεότερη τεχνολογία και την ελάχιστη χειρουργική προσέγγιση.

Οι τρεις τομείς ενδιαφέροντος του Ιδιωτικού Πολυιατρείου Ορθοπαιδικής Χειρουργικής, Αθλητικών κακώσεων και αποκατάστασης (Τhe-MIS) είναι η Εκπαίδευση, η Έρευνα και η Εφαρμογή.

 

Λειτουργία του ιατρείου βιολογικών θεραπειών

Διαδερμική Ηλεκτρόλυση – EPTE

Άσκηση με περιορισμό της αιματικής ροής (BFR)
BFR: Blood Flow Restriction Exercise)


Μέτρα για αντιμετώπιση του COVID-19